Tari Művek Kft.
Csősajtoló, Építőipari Vállalkozás
+36/20 338-8969
A Tari Művek Kft. csősajtoló, építőipari és szolgáltató vállalkozás 2000. februárja óta végzi felszínbontás nélküli útátfúrási, csősajtolási és mélyépítési tevékenységét. A száz százalékban magyar cég a legjobb példa arra, amikor egy mesterember apa tudását és szakértelmét a fia egy családi vállalkozás formájában viszi tovább. A Tari Művek Kft. a legújabb technológiák hasznosításával, megbízható, pontos munkavégzéssel és folyamatos bővüléssel építi tovább az örökséget.
tanila betoncső sajtolás kép
Betoncső sajtolás Budapesten
Számos céggel állunk együttműködésben, és Magyarország szinte minden szegletében dolgoztunk már valamilyen útátfúrási projekten. Partnereink elsősorban csősajtolási munkáink alapján ismernek bennünket, de egyre több visszatérő megrendelőtől kapunk egyéb mélyépítési megbízást. Sokan keresik fel személyesen is folyamatosan bővülő acélcső-nagykereskedésünket.
Az évek alatt kivitelezett útátfúrási munkáink során számos olyan kihívásnak felelt meg a cég, amelyeket más vállalkozók már nem tudtak megoldani. Nincs olyan lehetetlennek tűnő útátfúrási, csősajtolási vagy mélyépítési feladat, amelyre a Tari Művek Kft.-nek ne lenne válasza.
tanila tevekenysegeink
tanila elérhetőség